Sparring partner of mentor nodig?

Neem vrijblijvend contact op

Sparring partner of mentor nodig?

Neem vrijblijvend contact op

"Think different, act different, become better!"

Ed Platt, work-life & mental consultancy is voor particulieren, zzp’ers, studenten, sporters, teams en leidinggevenden van zowel profit als non-profit organisaties.

 

Dit, in samenwerking met een variërend, op de situatie gericht team van (externe) specialisten, zoals : een psycholoog, jurist, of verslavingsdeskundige.

 

We richten ons op: werk/privé balans, persoonlijke ontwikkeling, loopbaan, leefstijl, stress, prioriteiten stellen, zelfvertrouwen, lichte depressiviteit en omgaan met geld (problemen).

 

We leggen hierbij vooral de nadruk op het richting geven, motiveren, faciliteren en activeren. Maar ook het ondersteunen hierin over een langere periode en naar instanties en/of (ander) werk toe. Individuele aandacht, ook in organisaties is het belangrijk. 

 

Voor MKB ondernemers, managers, sporters en mensen met een vrij beroep, is het nuttig en soms noodzakelijk, om een sparring partner of mentor te hebben. Tegenwoordig heet dat een Accountability PartnerDe kans op volhouden, verbetering van je resultaten en persoonlijk welbevinden is hierdoor groter.

Werkzaam in de randstad. 

Voor wie kan Ed Platt iets betekenen?

Inhoud van de sessies

Kennismakingsgesprek

Coaching, training & advies

Soorten testen

Wie is Ed Platt?

Werkervaring:
Op verschillende scholen en schooltypen gewerkt in diverse functies, als allround medewerker op een software adviesbureau en enkele jaren als parttime adviseur voor kleine organisaties en de detailhandel.


In de avonduren 30 jaar werkzaam geweest in het volwassenenonderwijs.
Privé: bijlessen en coaching.

 

Bestuurservaring:
Voorzitter geweest van de Lokale Omroep Edam-Volendam en secretaris van een grote Stichting Club- en Buurthuiswerk.
Deelname aan een gemeentelijke werkgroep in het kader van “Drank- en Drugsbeleid” en Medezeggenschapsraden op scholen.

 

Sportervaring:
Gevoetbald, zowel op het veld als in de zaal en 10 jaar zaalvoetbalcoach en jarenlang begeleider geweest van buitenlandse teams op een internationaal jeugdvoetbaltoernooi.  Bovendien meegewerkt aan een voetbalboek en een voetbal DVD over de FC Volendam. Daarnaast doe ik aan hardlopen en fietsen.

 

Opleidingen

  • Engels en Duits op de Lerarenopleiding (HBO) in Amsterdam
  • Bedrijfseconomie op de Universiteit van Amsterdam
  • Enkele HBO Cursussen:
    • Coaching en counseling,
    • Jongeren coaching
    • Klinische psychologie.